Kor

Der er tilbud om korsang for alle aldre ved Bogense Kirke.

SFO-koret synger om onsdagen kl. 14 i musiklokalet på Bogense Skole. Tilmelding er ikke nødvendig, og børnene bliver fulgt fra SFO'en og tilbage af et par af Nøglehullets ansatte. Organist Klaus Andersen står for løjerne!

Fra januar 2014 starter korsang for børn i fra 3.-5. klasse. Det foregår også om onsdagen i musiklokalet på skolen. Prøverne starter kl. 14.45 og varer en lille time. Tilmelding til organist Klaus Andersen.

Juniorkoret øver hele lørdag eftermiddage efter nærmere aftale. Prøverne finder som regel sted i Teglgården. Lige nu er der ni medlemmer fra 7.-9. klasser, men vi har plads til flere. Du skal helst kunne synge rent, men ellers skal du nok få det lært. Koret medvirker ved enkelte gudstjenester og får løn for det. Tilmelding til organist Klaus Andersen.

Bogense Kirkes Kantori synger hver torsdag fra 19-ca. 21, og det er gratis at være med. Vi er en lille snes sangglade voksne, men vi vil gerne være flere, ikke mindst kunne vi godt bruge nogle herrestemmer! Kantoriet medvirker lejlighedsvis ved gudstjenester. Tilmelding til organist Klaus Andersen.

Klaus Andersen, tlf. 28555246

klausnodeandersen@gmail.com