Aktiviteter

Kirkens hovedaktivitet er naturligvis gudstjenesten, og i Bogense kirke er der højmesse hver søndag, som hovedregel kl. 10.30. Derudover har vi af og til hverdagsgudstjenester, fx spaghettigudstjeneste og natkirke. Året rundt, men især i sommermånederne, afholdes der desuden koncerter i kirken, ligesom kirken danner ramme om vores tilbud om babysalmesang.

Kirkekontoret er placeret i ”Teglgården”, der ligger få hundreder meter fra kirken. Teglgården fungerer også som vores møde- og aktivitetshus. Det er her, menighedsrådet holder møde, ligesom kirkekoret (”voksenkoret”) og konfirmanderne har øve- og undervisningslokaler her.

Når der f.eks. er spaghettigudstjeneste i kirken, vil spisningen foregå i Teglgården, hvor vi har et lille køkken. Af andre aktiviteter kan nævnes foredragsaftener og sangaftener.

23okt kl. 19:30

Peter A.G. i Bogense kirke

Bogense Kirke får besøg af Peter A.G., den legendariske forsanger fra GNAGS. Det …

23okt kl. 19:30