Koncerter

I løbet af året afholdes der en række koncerter i Bogense kirke.

Onsdag d. 21. august kl. 19.30. Poseidonkvartetten!

Sommerkoncerterne slutter af med manér! Jon Gjesme, violin, Christine Enevold, violin, Ettore Causa, bratsch og Joel Laakso, cello, tilsammen Poseidonkvartetten, har for længst etableret sig som et kammerensemble af højeste kvalitet, og i de kommende år vil deres fokus være på musik Beethoven og Schubert, som også står på programmet ved sommerens sidste koncert.

Entré kr. 50, unge u. 18 gratis.

Mathilde Falch og Michael Falch tager på kirketur sammen

Mandag den 28. oktober kl. 19.30, kan de opleves i Bogense kirke, hvor de optræder sammen og er fælles om at dele ud af hinandens sangkatalog. I kirkerne vil man kunne forvente, at de begge vil finde særligt rum til at synge sig ind i de både smertelige og livsbekræftende sange, de to Falch’ere, trods deres forskellighed, har med sig på deres livsrejser.

Billetter sælges via. Ticketmaster.