Koncerter

I løbet af året afholdes der en række koncerter i Bogense kirke.

Onsdag d. 3.juli kl. 19.30. Trio Vitruvi!

Et af Danmarks mest lovende og efterspurgte kammerensembler. Siden trioens debut i 2013 og overlegne sejr i DR Kammermusikkonkurrencen i 2014, har der, både i Danmark og udlandet, i den grad været bud efter de tre karismatiske unge musikere, Niklas Walentin, violin, Jacob la Cour, cello og Alexander McKenzie, klaver. Musik af bl.a. Dvorák.

Entré kr. 50, unge u. 18 gratis. Menighedsrådet byder på et glas efter koncerten.

Onsdag d. 17. juli kl. 19.30. Therese Andersen, violin og Emil Gryesten Jensen, klaver.

Solospiller i Det Kgl. Kapel, Therese Andersen, og den fremadstormende, unge pianist, Emil Gryesten Jensen, begyndte allerede at spille sammen i teenageårene. Efter en længere pause, hvor Therese studerede i Budapest og Wien, mens Emil var i Finland på det navnkundige Sibelius Akademi, har de genoptaget samarbejdet med stor succes. Således skrev Gregers Dircking-Holmfeld om deres udførelse af Griegs c-mol sonate på Operaen i København:

"Vi var vidne til nærmest en kamp på liv og død....flot blotlagt af violinist og pianist."

Entré kr. 50, unge u. 18 gratis.

Fredag d. 26. juli kl. 21.00 (!) Klaus Andersen, klaver.

Igen i år er der mulighed for at nyde tre kvarters stemningsfuld klavermusik ved siden af de gode tilbud i butikkerne og de fristende fadølsmaskiner i forbindelse med "By Night" i Bogense. Musik af bl.a. Haydn, Debussy og Ravel.

Lørdag d. 3. august kl. 12.00, 14.00 og 16.00

I forbindelse med Rosenfestivalen spiller pianisten Klaus Andersen tre korte koncerter med musik af bl.a. Beethoven, Albeniz og Chopin.

Onsdag d. 21. august kl. 19.30. Poseidonkvartetten!

Sommerkoncerterne slutter af med manér! Jon Gjesme, violin, Christine Enevold, violin, Ettore Causa, bratsch og Joel Laakso, cello, tilsammen Poseidonkvartetten, har for længst etableret sig som et kammerensemble af højeste kvalitet, og i de kommende år vil deres fokus være på musik Beethoven og Schubert, som også står på programmet ved sommerens sidste koncert.

Entré kr. 50, unge u. 18 gratis.